Brett program till God Morgon Huddinge!

Jag sitter och skickar förberedande frågor till gästerna jag kommer att samtal med i morgonsoffan nästa fredag. Då är det dags för frukostmötet God Morgon Huddinge igen. Vi kommer att vara i Sjödalsparken (Huddinge C). Frukost serveras från 07:30, samtalen i morgonsoffan börjar 08:00. Och vi har fantastiska gäster.

Vi kommer att prata om planer, bygglov och om näringslivsklimatet med Tomas Hansson och Peter Nordström från Huddinge kommun. Karolina Krön från Handelskammaren kommer också prata om hur viktigt det är med bostäder i ett växande Stockholm. Årets företagare  – Johan och Joakim Berner (SeaSea Båttilbehör) kommer och berättar som sin utveckling. Alpina stjärnan Jessica Lindell Vikarby, som fick ta emot den första utmärkelsen som Huddinges stolthet kommer och berättar om sin karriär. Claes Weström och Håkan Sundmark kommer svara på frågor om Business Pool och Janne “Lunkan” Lundqvist kommer prata om kreativa näringar och ett hårdrockband från Huddinge som slår igenom i Indien.  Ett antal stipendiater som kommer att få åka från Huddinge på FutureCamp presenteras av Maria Berghäll. Sist min inte minst ser jag fram emot att ta reda på mer om innehållet i årets upplaga av anrika Huddinge Jazz & Blues när Gladys del Pilar (årets konferencier) kommer till morgonsoffan. Det sägs att vi kommer att lotta ut lite restaurangbiljetter som gäller under festivalen.

Har vi någonsin haft ett så brett program i soffan? Eller djupt? Jag vet inte. Men det kommer att bli mycket intressant, det vill jag lova. Så kom och var med. Anmäl dig och läs mer här: https://arenahuddinge.se/godmorgon/

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *