Huddinge Enterprize 2024

Huddinge Enterprize 2024

Under Huddinge Enterprize den 12 april prisades flera av våra entreprenörer i Huddinge. Vi gratulerar samtliga vinnare!

Under näringslivseventet Huddinge Enterprize fick de medverkande njuta av en härlig frukost, lyssna på inspirerande föreläsning av Christina Stielli, mingla och inte minst vara med att hylla aktörer inom näringslivet i Huddinge.

Sex priser delades ut till framstående personer och insatser för och inom Huddinges näringsliv.

Tack till alla fantastiska Huddingeföretag som gör Huddinges näringsliv levande, och tack alla som medverkade Enterprize 2024!

Vinnare 2024

Årets företagare: Roger Hammarberg, Huddinge Arrangörsservice

I 40 år har detta företag med stort engagemang hjälpt sina kunder att ordna festen. Är man en gaffel kort så fixar de servisen.
Årets Företagare i Huddinge 2024 tilldelas Roger Hammarberg, Huddinge Arrangörsservice.

Prisutdelare: Företagarna

Årets nyföretagare: Mikael Sköldefjord-Norberg, Tobias Lagerström, Johan Wahlström, Magnus Limås, Vista Padel

Med en tydlig målbild och en förmåga att ta tillvara varje delägares kompetens och styrkor har Årets Nyföretagare skapat en stabil grund i förverkligandet av sin affärsidé och etablerat en helt ny anläggning i toppklass. Ödmjukhet och lyhördhet har genomsyrat företagsresan från dag ett och hinder längst vägen har med lugn och övertygelse övervunnits. Med er vilja att bidra till ert närområde och skapa en härlig mötesplats för alla era kunder är ni en fantastisk förebild för andra som också vill ta steget till eget!

Prisutdelare: Nyföretagarcentrum Botkyrka-Huddinge

Huddinges stolthet: Börje Johansson, Ica Skogås

Med ett varmt hjärta och en djup förankring i det lokala samhället har Börje genom sitt outtröttliga engagemang även inspirerat andra att också sträva efter att göra en positiv skillnad i vår omgivning.

Med övertygelsen att varje individ förtjänar att bli sedd och hörd har Börje inte bara uppmuntrat till ökad medvetenhet om de utmaningar som finns runt omkring oss, utan också själv agerat i olika situationer och sammanhang. Genom att uppmuntra till enkla men kraftfulla handlingar har Börje bidragit till en kultur av öppenhet och samhörighet för att förbättra samhället i området där han verkar.

Genom att ständigt påminna oss om vår gemensamma plikt att bry oss om varandra och att aktivt delta i vårt lokalsamhälles framtid, har Börje arbetat för ett bättre och tryggare Huddinge. Börje har öppnat dörrar för personer som fått nya möjligheter och bidragit till att människor blivit extra sedda och lyssnade till.

Prisutdelare: Arena Huddinge

Årets unga företagare: Cornelia Samuelsson, Culör by Cornelia

Denna entreprenör har ett riktigt driv och startade tidigt sitt eget företag. Under de tuffa pandemiåren gjordes många klipp. Med stort driv hjälper hon att sätta färg på tillvaron.
Årets unga företagare i Huddinge 2004 tilldelas Cornelia Samuelsson, Culör by Cornelia

Prisutdelare: Företagarna Huddinge

Årets centrumaktör: Fatih Inekci, Plusen Flemingsberg

En frisk fläkt med blick för kundernas önskemål och ett genuint engagemang för platsen Flemingsberg centrum. I rask takt anpassas och utvecklas butiken för att ta vara på nya möjligheter och attrahera nya kunder. Som god granne månar hyresgästen också om att butikerna ska komplettera varandra snarare än konkurrera med varandra. Huge ser hyresgästen som en stor tillgång i kommande arbete med att utveckla Flemingsberg centrum till en attraktiv och modern handelsplats.

Prisutdelare: Huge

Årets UF-elev: Sanna Beckstrand från Denim Liws UF, Östra gymnasiet

Årets pristagare driver sitt företag med stort engagemang och genom sitt brinnande intresse för återvinning och mode hittat en produkt där förbrukat material tas tillvara på och får ett nytt liv. Vinnaren har tagit ett stort ansvar för utvecklingen av företaget, fördelat arbetsuppgifter på bästa vis samtidigt sett till att i företaget trivs med sina roller och mår bra.
Personen imponerar med sin sociala- och tekniska kompetens och har med sin goda kunskap i marknadsföring bidragit till att företaget fått ett stort utrymme i sociala medier. Vinnaren har under sitt UF år varit talare på Stockholm Design Week samt mottagit ett hållbarhetspris.

Det är med stor glädje och uppskattning vi utser Sanna Beckstrand från Denim Liws UF på Östra gymnasiet till årets UF-elev.

Prisutdelare: Huddinge kommun