I huvudet på: Huddinges entreprenörer

I vår kommer Arena Huddinge att börja publicera en serie porträtt vi kallar [I huvudet på:]. I en serie möter vi entreprenörer och företagare i Huddinge.

Vad driver de här människorna?
Hur föddes idéerna?
Hur ser de på framtiden?

När världen förändras blir de lokala entreprenörerna och eldsjälarna allt viktigare. För att utvecklas hållbart tillsammans behöver vi utveckla både affärsnytta och samhällsnytta samtidigt. När människor möts händer bra saker. När vi lyssnar på varandra.

[wonderplugin_video videotype=”mp4″ mp4=”https://arenahuddinge.se/wp-content/uploads/2019/02/hemsidan-1.mp4″ videowidth=800 videoheight=600 keepaspectratio=1 autoplay=1 videocss=”position:relative;display:block;background-color:#000;overflow:hidden;max-width:100%;margin:0 auto;” playbutton=”https://arenahuddinge.se/wp-content/plugins/wonderplugin-video-embed/engine/playvideo-64-64-0.png”]

 

Den här samtalsserien är en utveckling av de korta dialoger vi gjort plats för i morgonsoffan på God Morgon Huddinge de senaste åren. Fredrik Bronner, som leder samtalen i morgonsoffan, kommer att söka upp och samtalar med intressanta människor.

Nu låter vi de här berättelserna breda ut sig. I text, bild och ljud. Video när vi kan. Vi kommer att publicera de här porträtten här på hemsidan och sprida dem i sociala medier. Det finns många viktiga berättelser att lyfta i Huddinge. Det finns ännu fler som behöver höra dem. När vi lyssnar och läser så lär vi oss något. Nu provar vi ett sätt att göra det.

Researchen är igång. De första samtalen är inbokade. Vi ser fram emot att sprida de här berättelserna och hoppas att du vill följa med oss på den här upptäcksresan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *