DM TAK – ny medlem i Arena Huddinge

DM TAK är ett familjeföretag med sextiotalet medarbetare med kontor, plåtslageri och lager i Skogås. Företaget är uppmärksammat och prisbelönt som ledande i sin bransch. Nu har DM TAK blivit medlem i Arena Huddinge, och vi kontaktade Vanessa Frykman, försäljningschef, för att lära oss mer om företaget.

– Vi vill göra det bättre för fastighetsägare och boende, berättar Vanessa Frykman. Vi uppnår det genom att vi bryr oss om kunden, utövar bra entreprenörskap och levererar snygga, täta och säkra tak i tid.

DM TAK jobbar hårt med utveckling av personal, flödeslinjer och uppföljning för att i slutänden uppnå allas mål, både i företaget och personligen. Företaget sätter en ny förbättrad standard som inspirerar andra takentreprenörer och industrier att göra likadant.

– Vi levererar en kvalitet som ligger på en högre nivå än vad som annars är tillgänglig på marknaden och vill inspirera andra entreprenörer och företag att följa vårt exempel, fortsätter Vanessa Frykman. Vi siktar på att bli det största och det högst producerande takföretaget i Sverige.

Att det är ett realistiskt mål understryks av att Dagens Industri utsett DM TAK till Gasellföretag tre år. Vad betyder det för DM TAK?

– Det är en väldigt belönande utmärkelse som inspirerar till fortsatt bra arbete, säger Vanessa Frykman.

Företaget går nu in i Arena Huddinge med en ambition om att skapa bra kontakter och påverka framtiden för sin egen bransch.

– Det är så lätt att snöa in sig sin egen verksamhet, så våra förhoppningar som medlemmar i Arena Huddinge är att skapa bra kontakter med duktiga och drivande entreprenörer, företag och politiker för att utöka möjligheten att påverka utbildning för vår bransch och umgås med likasinnade som vill ta Sverige framåt, avslutar Vanessa Frykman.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *