En viktig fest

Kristian Icho, årets UF-elev 2011

Det börjar bli vår. De senaste två dagarna har det varit vår. Tidigt. Många plusgrader, sol och de där små vita blommorna som börjat skjuta upp ur jorden. Härligt. Ett annat tydligt vårtecken är att inbjudan till Huddinge Enterprize skickas ut. Den där festen, eller galan, då vi träffas och firar företagandet i Huddinge med prisutdelningar, god mat, dans och allt det där andra som hör en festkväll till. En stund när vi fokuserar på utveckling och glädje. Att det händer bra saker.

Jag minns när Kristian Icho, elev på Sjödalsgymnasiet, lätt förlägen men stolt gick upp på scen och tog emot priset som årets UF-elev till tonerna av Queens bombastiska låt “I want it all”. Starka applåder och känslor. Jag blev berörd och ser fram emot att bli det igen när vi ses 27 april på Balingsholm. I år kommer festen gå i deckarnas och mysteriernas tema. Spännande.

Om du, liksom jag, vill vara med på den här viktiga festen, tycker jag du snarast möjligt ska anmäla dig. Det finns ett begränsat antal platser. Klicka på bilden av inbjudan här nedanför så kommer du till en sida med mer information om Huddinge Enterprize 2012. Vi ses där.

Mysteriet på Balingsholm

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *