Växtkraft Huddinge – tillsammans för ett gott företagsklimat

Projektets mål är att genom olika aktiviteter 2017 och 2018 skapa nätverk, stärka den samlade kompetensen och bidra till dialoger mellan lokalt näringsliv, kommun och investerare. De aktiviteter som är publicerade kan ni redan nu boka er till under respektive aktivitet. Fler är planerade och kommer fortlöpande att annonseras här. Alla som är intresserade är välkomna att anmäla sig utom när det står att det är en aktivitet enbart för medlemmar.

Projektledare: Eva Swede
Eva Swede är projektledare för Växtkraft Huddinge. Eva driver företaget Fri och Stark, är föreläsare och konsult inom ledarskap, teamutveckling och strategier för affärsutveckling. Hon tilldelades Huddinge kommuns Entreprenörskapspris 2014.

Eva kommer att vara med vid alla aktiviteter för att moderera, fånga upp idéer för framtida aktiviteter och svara på frågor.

Eva Swede nås på telefon 0733-81 80 84.

 

13 mars: Samtal och bemötande i arbetet – vi är varandras arbetsmiljö
Växtkraft Huddinge hjälper dig att stärka ledarskapet genom kompetens om arbetsmiljö och dialog.Vi är hos Johan & Nyström i Länna. Läs mer och anmäl dig här.


Coaching – utvecklingssamtal för företagare
Växtkraft Huddinge bidrar med tips och ger stöd till företagare som vill utvecklas, komma vidare eller få hjälp att lösa en specifik frågeställning. Vill du prova coaching? Anmäl dig här så kontaktar Eva Swede dig och ni kommer överens om en tid. Välkommen!

[contact-form-7 id=”1786″ title=”Prova på-coaching”]

 

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *