Tillbaka i Sjödalsparken igen

Jag håller på att förbereda samtalen i den röda soffan igen. Fredag 29 maj ses vi i Sjödalsparken (Huddinge C) för ett nytt frukostmöte i serien God Morgon Huddinge! Förutom frukost, nätverkande och mingel, så kommer jag samtala med några riktigt intressanta gäster i den där röda soffan.

Daniel Dronjak Nordqvist (M), kommunstyrelsens ordförande och Vesna Jovic, kommundirektör kommer förbi och berättar om aktuella frågor i Huddinge kommun, bland annat om höjda ambitioner i bostadsbyggandet. Sen träffar vi tre av vinnarna från Huddinge Enterprize, nämligen Årets företagare Rikard Furusten, Huddinges stolthet Ulf Östman och vinnaren av Entreprenörskapspriset – Eva Swede.

Det kommer bli intressant att möta dessa kreativa och kunniga personer som bidrar till mycket utveckling. Dessutom kommer Arena Huddinges nya ordförande Manne Berger förbi, liksom representanter från Riksbyggen som planerar för hållbara bostäder i Huddinge. Slutligen kommer jag prata jazz i allmänhet, och festivalen Huddinge Jazz & Blues i synnerhet med Fredrik Magnusson som är ordförande i Huddinge Jazzförening.

Kom och var med. Du anmäler dig här.

/Fredrik Welander

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *