Poliser, demokrati, samhällsbyggnad, kaffe, företagande och utveckling – God Morgon Huddinge 6 mars

Skärmavbild 2015-02-09 kl. 08.20.14

Jag ser fram emot God Morgon Huddinge på Matmakarna i Flemingsberg. Fredag 6 mars ses vi och då kommer jag att få prata lite längre med Malin Danielsson, som är folkpartist, kommunalråd med ansvar för samhällsbyggnadsfrågor och trebarnsmamma. En rutinerad politiker som nu har antagit nya utmaningar.

Reine Berglund, polisen som skriver så klokt att han både fått demokratipris och 25000 följare på Facebook kommer också till morgonsoffan vilket känns lite fantastiskt. I samma fåra kommer vi dessutom att få möta Patrik Thunholm som kommer berätta för oss om den nya polisutbildningen på Södertörns högskola.

Georges Sinduhije, från företaget Akawa kommer att berätta om finkaffe från Burundi som rostas i Huddinge. För mig som kaffenörd känns detta oerhört intressant. Bra kaffe är livsviktigt.

Från Företagarna i Huddinge kommer Johan Björnefält och Anette Hangård och vi får dessutom senaste nytt om allt som händer i Flemingsberg när Huddinge kommuns Lena Fyrvald och Signe Werneberg tar plats i morgonsoffan.

Vi är hos Matmakarna, på Alfred Nobels Allé i Flemingsberg den här gången. Det kommer bli en bra morgon. Jag hoppas du kommer. Läs mer och anmäl dig här.

/Fredrik Welander

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *