En park, en sol och en god morgon i Huddinge

Runt om pågår de sista förberedelserna för den vecka av firande som ska börja. Huddinge firar hundratusen. Solen gassar över Sjödalsparken och redan halv åtta på morgonen känns det skönt att kunna kliva in i ett stort tält med skugga. På en scen står en röd soffa. Det är premiär för God Morgon Huddinge!

Thomas Oredsson bjuder upp Huddinge kommuns näringslivschef Pia Forsberg och Arena Huddinges Edward Howard för att berätta om soffan och det nya frukostmötet. Att det kommer bjudas in till flera samtal i morgonsoffan framöver.

Just den här morgonen är det Sharam Rahi som är första gäst. Sharam är vice VD för fastighetsbolaget Balder och svarade på frågor som handlade om vad bolaget gör i Vårby. Ett engagerat samtal där företagsekonomi och socialt ansvarstagande tog plats.

Thomas bjöd sedan upp Daniel Dronjak Nordquist (m), kommunstyrelsens ordförande i Huddinge och Christian Ottosson c, kommunalråd som fick svara på frågor om Huddinges utveckling, hundratusenfirande och brottsförebyggande arbete. Intressanta frågor från publiken och en spännande dialog gjorde att morgonens sista gäst Roger Höglund, kommunikationschef i Huddinge kommun fick visa att han snabbt och tydligt kunde sammanfatta Huddinges arbete med att bygga varumärke på ett inbjudande sätt.

Morgonsoffan har kommit till Huddinge. Men en bra programledare. Jag hoppas att ännu fler kommer ta chansen att lyssna på de här samtalen framöver. Det finns många kloka och engagerade företagare att lyssna på i Huddinge.

Arena Huddinge och Huddinge kommun kommer bjuda in dig att sitta i soffan och berätta eller framför den och lyssna. Välkommen.

Fler bilder från morgonen hittar du på Arena Huddinges Facebook.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *