Jag tar med en kompis nästa gång

God Morgon Huddinge! Foto: Fredrik Welander

Det sorlas flitigt i rummet. Människor möts. Några lyssnar, andra pratar. Tonläget är nyfiket, intensivt och inspirerande. Jag står i Växthuset och det andra frukostmötet i serien “God Morgon Huddinge!” har just avslutats. Det känns som att jag aldrig känt ett sådant engagemang efter en företagarfrukost tidigare. Åtminstone inte under de år jag varit med. Det hinner gå tio minuter, femton och tjugo och ganska många dröjer sig fortfarande kvar i det där samtalandet efteråt.

En röd morgonsoffa och en skicklig programledare har tagit just den här arenan ett steg längre. Under den timme som deltagare intervjuas hinner mycket avhandlas. Thomas Oredsson bemöter gästerna på ett avslappnande sätt. Mötet blir personligt, proffsigt ocn inspirerande. Samtidigt vet jag att Edward, Pia, Martin, Alex, Ali och de andra jobbar intensivt med förberedelser så att gästerna och temat för frukostarna blir bra.

Jag tycker de lyckas oerhört bra. Just den här morgonen var vi hundratalet företagare, tjänstemän och politiskt förtroendevalda som samlades. Huddinge Konferens Center bjöd på god frukost och gästerna Vesna Jovic, Pia Forsberg, Martin Andaloussi, Christer Falk, Victoria Skoglund och Christer Holger bjöd på intressanta samtal tillsammans med Thomas Oredsson. Det avslutande julbords-battlet blev en underhållande säljpitch och vinnarna av julbordsplatser lär inte bli besvikna.

Det är kul att komma till Huddinge. Det finns människor som gör bra saker här. Jag har en känsla av att antalet besökare på de här frukostarna kommer växa lite till. Det är nog fler än jag som tar med någon ny nästa gång.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *