Hundratusen i Huddinge!

 

Det känns ända hit till mitt kontor i Örebro. Hur det sjuder i Huddinge. I mina flöden på Facebook och twitter delar människor tips på saker att uppleva nästa vecka. Inte minst den här smått geniala insatsen. Nu är det dags för hundratusen-firandet!

Jag får en fin känsla i magen när jag går igenom allt som ska hända. Arena Huddinge inleder tillsammans med Huddinge kommun och God Morgon Huddinge! Ett frukostsamtal som leds av Tomas Oredsson som jag tror kommer vara inspirerande att lyssna på. Sen följer ett fullpackat program där kultur och diskussioner avlöser varandra under en förhoppningsvis sprakande försommarvecka. Det är många som jobbat hårt för att det ska märkas när Huddinge blir hundra tusen. Något som när jag började arbeta med Huddinge för fem år sedan var tio tusen invandrade huddingebor bort.

Huddinge växer helt enkelt rasande snabbt. Så går det när människor välkomnar varandra. För så är det, och nu märks det på många sätt. Så att det känns tjugo mil västerut.

Vi ses på fredag och börjar firandet!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *