Gerhard Bley talar om empatiskt ledarskap på Mötesplats Huddinge

Gerhard Bley

I dag kan vi presentera den första talaren på Mötesplats Huddinge, som arrangeras av Arena Huddinge, Företagarna, Handelskammaren och Huddinge kommun 7 februari nästa år. Vi är stolta och glada över att kunna berätta att Kavlis VD Gerhard Bley kommer till Mötesplats Huddinge.

Gerhard Bley kommer tala om empatiskt ledarskap, vad det kan innebära för en organisation och för en individ. Genom att bjuda på sin egen erfarenhet som ledare kommer Gerhard Bley inspirera och ge oss möjlighet att nå bättre resultat genom empatiskt ledarskap.

Gerhard Bley är civilekonom och har haft ett flertal ledande befattningar i många olika branscher och företag. Bl a har han varit VD för Tempur Sverige, VD för Defcom, Försäljningsdirektör för Arla Foods och Divisionschef på Arvid Nordquist. Idag verkar han som VD för livsmedelsföretaget O. Kavli AB och ingår i Kavli-gruppens koncernledning. Till detta ska också läggas många förtroendeuppdrag som bl a styrelseordförande i Täby Galopp, styrelseledamot i AB Trav och Galopp samt som styrelseledamot i en rad andra kommersiella bolag. Gerhard har sedan mitten av 1990-talet konsekvent investerat tid och resurser i professionell coachning.

En panel med andra kloka ledare kommer efter Gerhard Bleys tal att diskutera ledarskap utifrån olika perspektiv. Vi kommer presentera panelen senare.

Instinkt eller insikt, Gerhard Bleys bok

Läs mer om Gerhard Bley i en artikel från Svenska Dagbladet
Läs mer om Gerhard Bley på hans hemsida
Läs mer om Mötesplats Huddinge och anmäl dig redan idag 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *