Arena Huddinge, april och firande

Vi är inne i april. En händelserik månad. 18 april arrangerar vi tillsammans med Huddinge kommun ett spännande frukostmöte där vi kommer prata om framtidens handel i Huddinge. Vi har bjudit in några tongivande aktörer i branschen till ett spännande frukostmöte som tar upp de senaste trenderna. Ta chansen att träffa branschkollegor, mingla och lyssna på inspirerande föredrag. Handel är viktigt för Huddinge, kanske blir det ännu viktigare?

Du kan läser mer om frukostmötet och anmäla dig här.

Är det april så är det dags att fira. Fira att företag och företagare i Huddinge växer, utvecklas och gör bra saker. Vi i Arena Huddinge brukar fira det det här tillsammans med våra vänner i Företagarna, Handelskammaren och Huddinge kommun. Vi gör det under galakvällen Huddinge Enterprize, då vi prisar och uppmärksammar kvinnor och män som gör skillnad – Årets företagare, årets nyföretagare, årets UF-elev. Guldkasar delas ut till kultur- och idrottsprofiler. Skolan delar ut Handlingskraftpriset till någon i näringslivet som skapar möjligheter för ungdomar. Vi äter gott, pratar och dansar. En helkväll. I år på Balingsholm 27 april.

Läs mer och anmäl dig till Huddinge Enterprize här.

Vi är inne i april. Det är vår nu. Det händer spännande saker. I Huddinge och i Stockholm. Jag hoppas vi träffas på något av de här eventen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *