Välkommen till nya Arena Huddinge!

Välkommen till nya Arena Huddinge!

Vi har under mer än ett års tid arbetat fram Arena Huddinges nya varumärkesidentitet. Allt ifrån vår innebörd, vad vi står för och hur vi på bästa sätt kan vara relevanta för våra medlemmar. Den nya identiteten har sedan i höstas lanserats lite eftersom och nu – som kronan på verket lanseras den nya hemsidan!

Tag dig en titt och bekanta dig med vårt nya erbjudande här på webben! Tanken är att sidan ska fungera som en samlingsplats även på nätet. Här finner du bl.a vårt nya kalendarium som fylls på löpande samt information om aktuella händelser som rör näringslivet i kommunen.

Idag firar vi inte bara den nya hemsidan utan hälsar även HEBA Fastighet AB välkommen som ny medlem! Ett av våra viktigaste mål med varumärkesarbetet har varit att underlätta i vårt arbete att rekrytera fler medlemmar – i syfte att kunna erbjuda dig som medlem ett bredare kompetensnätverk. Och vi har redan lyckats riktigt bra! Vi har blivit med inte mindre än 16 nya medlemmar under förra året och nu jobbar vi mot ännu större framgångar under 2017!

Med vänlig hälsning,
Edward Howard, VD Arena Huddinge