Nytt nummer av Huddinges Affärer

Nytt nummer av Huddinges Affärer

“Vill vi ha ett bra samhälle? Då behöver vi ha en bra tanke om det samhället. Men, vi behöver nog också kroka arm med andra människor, företag, föreningar och lyssna på varandra för att hitta gemensamma drivkrafter på vägen vi kallar utveckling.”

Så inleds en krönika i det senaste numret av Huddinges Affärer. I det här numret möter du bland andra vinnarna på Huddinge Enterprize och Julia som flydde från Ukraina och snabbt började jobba i hos en företagare i Huddinge. Dessutom kan du läsa om nya fakta om Huddinges företag. Huddinges ledande politiker svarar på frågor företagande inför valrörelsen. I krönikan som Arena Huddinges Edward Howard skrivit avslutar följande ord texten:

“Vi måste använda det stora intresset för Huddinges utveckling och tillväxt för att skapa värde och nytta för många, många andra. En av de bärande tankarna bakom bildandet av Arena Huddinge var att samarbete skulle stärka Huddinges attraktionskraft. Det har det verkligen gjort och nu tar vi den kraften med oss i vårt gemensamma utvecklingsarbete för framtidens Huddinge. Vårt långa utvecklingssamtal fortsätter.

Du kanske vill vara med?”

Det finns många skäl att satsa i Huddinge. Vilket det här numret av affärstidningen Huddinges Affärer är ett gott exempel på. Klicka nedan för att läsa.