Möten och möjligheter

Vi är inne i det som kallas oxveckorna. Det är tungt och trögt och jobbigt sägs det. Jag är inte så säker. Mina egna oxveckor är nog snarare i november, nu känner jag mig fylld av energi efter jul och nyår, samtidigt som den ökade mängden dagsljus dag för dag gör mig piggare.

I Huddinge är det allt annat än tungt och trögt. Veckorna som kommer finna många möjligheter för möten där du och jag kan lära oss något nytt eller träffa någon spännande person vi inte mött tidigare. Redan på onsdag, 23 januari, är det dags för Eat & Play, som vi i Arena Huddinge arrangerar tillsammans med Realize AB. En ovanligt kreativ arbetslunch lär det bli.

Dessutom närmar vi oss Mötesplats Huddinge med stormsteg. 7februari arrangerar Arena Huddinge, Huddinge kommun, Företagarna och Handelskammaren en eftermiddag då vi pratar ledarskap, innovation och entreprenörskap. Utställare, mingel och föredrag. Dessutom en förmodat intressant paneldiskussion om ledarskap med meriterade och erfarna ledare som Thomas Engdahl (Sveriges Olympiska Kommitté, HAIS och friidrottslandslaget) Vesna Jovic (Huddinge kommun), Einar Botten (Spendrups) och Gerhard Bley (Kavli). Den senare kommer dessutom att hålla ett föredrag om empatiskt ledarskap som jag garanterar kommer väcka känslor i dig som lyssnar. Lars Linde kommer avsluta dagen med ett intressant föredrag om innovationer och entreprenörskap.

21 februari hoppas jag vi ses på nyöppnade Arena 143 i Vårby när det är dags för årets första God Morgon Huddinge! Thomas Oredsson kommer ta emot många gäster i morgonsoffan och det kommer handlar om frågor som är aktuella nu och framöver.

Jag hoppas att du också utnyttjar de här möjligeterna till möten. Du är varmt välkommen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *