God Morgon Huddinge

ANMÄL DIG GENOM ATT KLICKA HÄR OCH FYLLA I FORMULÄRET (Senast 1 oktober)

Torsdag 6 oktober arrangerar Huddinge kommun och Arena Huddinge frukostmötet God Morgon Huddinge igen. Företagare och beslutsfattare samlas då för att mingla och lyssna på samtal i morgonsoffan. Vi kommer att prata om aktuella frågor i Huddinge – och den här gången kommer vi att bjuda på en extra inspirerande föreläsning.

Fredrik Welander kommer att prata med följande gäster i morgonsoffan:

Daniel Dronjak Nordqvist (M), kommunstyrelsens ordförande
Sara Heelge Vikmång (S), nyvald gruppledare
Camilla Adolfsson, bygglovschef Huddinge kommun
Jonas Morin, Huddinge basket
Elsa Holmberg, Folkes
Fredrik Sträng, äventyrare och entreprenör

ANMÄL DIG GENOM ATT KLICKA HÄR OCH FYLLA I FORMULÄRET (Senast 1 oktober)

Frukost och mingel från klockan 07.30.

Samtal i morgonsoffan från klockan 08.00. Soffan avslutas 08:50 och övergår då i en inspirationsföreläsning med Fredrik Sträng. Han har klättrat åtta 8000 m-berg, fler än någon annan Skandinav. Har har överlevt stormar i Antarktis, laviner, möten med babianer och hjälpt kamrater att ta sig ned med livet i behåll från ”dödszonen” på stora berg. Nu tar den här äventyraren och entreprenören Mount Everest till Stockholm – världens första hinderbana vintertid. Fredrik menar att målet med hinderbanan Everest Challenge är att låta människor få möta sina rädslor, bevisa för sig själva att de klarar mer än vad de tror så att de rustas för framtidens utmaningar.

Du är varmt välkommen.

ANMÄL DIG GENOM ATT KLICKA HÄR OCH FYLLA I FORMULÄRET (Senast 1 oktober)

 

godmorgonhuddinge

God Morgon Huddinge är ett frukostmöte som arrangeras av Arena Huddinge och Huddinge kommun 4-5 gånger årligen. Vi samlar då företagare och andra beslutsfattare för att samtal om aktuella utvecklingsfrågor.

Vill du veta mer?
Kontakta Edward Howard, 0734-444 746, edward.howard@arenahuddinge.se. Eller Pia Forsberg, 0709-750 313, pia.forsberg@huddinge.se. 

Read 2 comments

Kommentera