28 maj: God Morgon Huddinge

Välkommen till nya samtal i God Morgon Huddinge. Vi pratar om viktiga utvecklingsfrågor för Huddinge med insatta gäster och experter. Vi möter entreprenörer som skapar tjänster och erbjudanden som utvecklar Huddinge och Stockholm.

I en föränderlig värld med framtida utmaningar samlar vi oss och hämtar inspiration från det som händer lokalt. I Huddinge och södra Stockholm finns mycket kraft och kreativitet i näringslivet och den här morgonen möter vi några av de människor är med och skapar ett företagsklimat där vi möter framtiden och omvärlden med nya idéer.

Här kan du se God Morgon Huddinge 28 maj 2021.

Den här gången möter vi Gerhard Bley i ett samtal där om hur empatiskt ledarskap och hållbarhet bidragit till att Kavli-koncernens omsättning mer än fördubblats under tio år. Och vi tar reda på mer om vad Gerhard Bley ska göra nu när han lämnar VD-posten. Vi möter David Blom från våra lokala inspiratörer från SPRÖD Stenugnsbageri och diskuterar bröd, entreprenörskap och framtid. Vi försöker bredda vår förståelse för pandemins påverkan på det lokala företagsklimatet och hur Huddinge kommun och Huge försökt bidra till bättre förutsättningar i en utmanande tid. Kommunens näringslivsstrateg Andreas Fogelqvist och Huges distriktschef Ewa-Maria Svensson gästar God Morgon Huddinge. Dessutom samtalar vi med Karolina Krön, näringslivsstrateg i Huddinge kommun, och tar reda på mer om arbetet med Huddinges näringslivsstrategi. Och för att sammanfatta allt så välkomnar vi kommunalrådet Nicholas Nikander (L), ordförande i kommunens samhällsbyggnadsutskott, för att diskutera Huddinges utveckling.

Samtalen leds av Fredrik Welander och du är välkommen att följa dem online. Fredag 28 maj klockan 8.00 finns vi på YouTube.