God Morgon Huddinge!

Frukostmötet God Morgon Huddinge hålls den här gången i Länna. Ett område där det händer mycket. Vi samtalar med företagare, beslutsfattare och experter.

    Det här evenemanget har passerat.

Vad händer i Länna?

Några av svaren hittar vi hos Gasellföretagare, en rektor på en nyöppnad internationell skola och UF-elever som syns.

Vi samtalar om Länna och aktuella utvecklingsfrågor som påverkar affärslivet och samhällsutvecklingen i Huddinge. Bland andra träffar vi rektor Julie Kelly (Internationella Engelska Skolan), gasellföretagarna Vanessa och David Frykman (DM Tak), Tobias Holmeliw (13:e Protein Import AB), områdesstrategen Sophie Giers-Arekrans och företagslotsen Agneta Persson (Huddinge kommun) samt Malin Danielsson (L), kommunalråd och ordförande i kommunstyrelsens samhällsbyggnadsutskott. Vi utlovar också ett inspirerande samtal med CU Reflex UF som vann hos Arena Huddinges riskkapitalister på Huddinges lokala UF-mässa.

Morgonsoffans kompletta gästlista presenteras inom kort.

Plats: Internationella Engelska Skolan, Länna (Lunnarevägen 7, Skogås)

Vi bjuder på frukost.
Det är kostnadsfritt att delta.

För dig som vill stanna kvar erbjuder Huddinge kommun ett dialogmöte om Lännas utveckling mellan klockan 9 och 10.

Anmäl dig här senast 4 mars.

God Morgon Huddinge är ett frukostmöte där företagare, politiker, tjänstemän och beslutsfattare möts, minglar och lyssnar på samtal. Här skapas kontakter och nätverk. Vi bjuder på samtal i morgonsoffan med företagare, Huddinges ledande politiker, tjänstemän och beslutsfattare. God morgon Huddinge arrangeras av Arena Huddinge och Huddinge kommun.

Läs gärna mer om utvecklingen i Länna och Östra Huddinge här.