Vi sänker medlemsavgiften för 2021 och välkomnar fler lokala företag till Arena Huddinge

Vi sänker medlemsavgiften för 2021 och välkomnar fler lokala företag till Arena Huddinge

Arena Huddinges styrelse har beslutat att sänka medlemsavgiften 2021 för lokala företag till 500 kronor. Beslutet kompletterar Huddinges kommuns och andra näringslivsfrämjande aktörers insatser för att möta lokala företag och entreprenörer i en prövande tid.

Vi är många som möter företagare som berättar om en tid som färgas av svårigheter, känslor av ensamhet och osäkerhet. Den andra vågen av pandemin har slagit hårt mot många. Arena Huddinges medlemmar väljer därför att göra det lättare för fler att vara med i den viktiga dialog om Huddinges framtid som stora och små intressenter är förenade i.

– Just mötet mellan olika entreprenörer, företag och organisationer är en av de viktigaste funktionerna med Arena Huddinge, säger Edward Howard, VD. Under de senaste åren har vi byggt en buffert i vår ekonomi och nu gör vi gemensam sak med Huddinge kommun och andra som försöker bidra till en enklare vardag för lokala företag genom pandemin.

Arena Huddinges styrelse tror också att den här insatsen kan bidra till att attrahera fler lokala företag, så att ännu fler kan byta erfarenheter med varandra, skapa nya sammanhang och hjälpas åt. Något som kommer att vara väldigt viktigt för en positiv utveckling i Huddinge, Stockholm och Sverige även efter pandemin.

Kontakta Edward Howard om du vill veta mer om medlemsskap i Arena Huddinge.