Vårmöte 2022

Vårmöte 2022

Välkommen till Arena Huddinges vårmöte 2022. Vi ses onsdag 30 mars på Folkes i Huddinge centrum.

Från 10.00: Co-working, drop in
12.00: Brown Bag Lunch
13.00: Program

Vi kommer att samtala om aktuella utvecklingstrender och frågor om framtidens arbetsliv och arbetsplats, ekonomin och bostadsmarknaden. Välkommen att möta andra företagare, medverkande experter och Huddinge kommuns näringslivssektion.

Anmälan via e-post till nina.udden@huddinge.se
(meddela eventuella behov när det gäller lunchmacka och fika)

Frågor om programmets innehåll?
Kontakta edward.howard@huddinge.se

Program

Förmiddag: Co-working, drop in från klockan 10.00.

12.00: Brown Bag Lunch*: Framtidens arbetsliv och morgondagens arbetsplats – What’s next? Tommie Cau, affärsutvecklare, rådgivare, föreläsare och facilitator.

*En Brown Bag Lunch är ett informellt lärande lunchmöte. Namnet kommer av de bruna papperspåsar som deltagarna brukar ha med sig lunchen i. Ordet är amerikanskt och omfattar fler deltagare än den svenska arbetslunchen.

13.15: Det ekonomiska läget
Vad händer i världsekonomin och hur påverkas Sverige och Huddinge? Vi tar oss an dessa frågor med hjälp av Johan Löf, Senior Economist, Handelsbanken Capital Markets.

14.00: Bostadsmarknadens utveckling
Vi har haft en längre tid av stigande priser på bostadsmarknaden i Huddinge. Hur ser det ut i dagsläget, fortsätter uppgången? Vad händer med bostadsmarknaden nu och i ett längre perspektiv? Petra Garpefors och Sabina Klingsell från Svensk Fastighetsförmedling medverkar i detta samtal.

Efter klockan 15.00 håller Arena Huddinge årsmöte för medlemmar

15.00: Årsmöte som är öppet för medlemmar i Arena Huddinge

15.45: Hej Byggaktör!
Dialogen om samhällsutvecklingen i Huddinge fortsätter mellan dig som är
byggaktör inom Arena Huddinge och Huddinge kommun. Love Bergström (m), ordförande i kommunens samhällsbyggnadsutskott medverkar liksom Huddinges samhällsbyggnadsdirektör Heléne Hill. Vi genomför en kortare workshop under ledning av Arena Huddinges Edward Howard och Fredrik Welander

16.30: Avslut

Här kan du ladda ned programmet som pdf.