Snart dags att fira Huddinges unga företagare igen

5 december är det dags igen. Då kommer UF-elever från Huddinge ta plats på Sjödalsgymnasiet och visa upp sina affärsidéer och företag. Mellan 15 och 17 är det i år extra öppet på mässan för att du politiker, tjänstemän och företagare som vill besöka eleverna tidigt ska få en chans att uppleva samma energi och stämning som vi som går dit under kvällen.

Tillsammans med Huddinge kommun, Företagarna och Handelskammaren har Arena Huddinge stöttat arrangemanget. I år inleds dagen med en inspirationsföreläsning av bok-aktuelle Gerhard Bley (som också kommer tala på Mötesplats Huddinge 7 februari). Därefter träffar UF-företagen Arena Huddinges Riskkapitalister innan mässan öppnar. En mässa som alltså är öppen mellan 15 och 17 på eftermiddagen och mellan 18 och 20 på kvällen. Sen väntar prisutdelning i fyra olika mässkategorier samt Arena Huddinges Riskkapitalister.

Jag vet att det kommer bli en häftig upplevelse. Det brukar vara en av årets allra bästa arbetsdagar. Kom och var med. Platsen är TK-huset på Sjödalsgymnasiet i Huddinge. Samma ingång som till Folktandvården.

Vi ses.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *