Sjödalsgymnasiets rektor Krister Thun prisades av Arena Huddinge

 

Mötet mellan skola och näringsliv är viktigt och Arena Huddinge arbetar för att utvecklade kontakter och dialog mellan företagare, entreprenörer, lärare, skolledare och kanske framförallt elever. Många av våra medlemmar är engagerade som mentorer, rådgivare och tar emot praktikanter från Huddinges skolor. Arena Huddinge delar årligen ut ett pris för att uppmärksamma någon inom skolan som verkar i samma anda. I år med följande motivering:

“Arena Huddinges pris för entreprenörskap tilldelas 2017 till en person som vågat testa nya sätt att öka kontakten mellan skola och näringsliv. En person som öppnat dörrarna, bjudit in och förmedlat vikten av dialog och möten med världen utanför skolan för att förbereda eleverna för framtiden.

Denna handlingskraftiga man är en stor förebild för alla i skolan, men också för näringslivet i Huddinge och Södra Stockholm genom sitt sätt att koppla ihop skola och näringsliv och peka ut riktningen för framtiden.”

Sjödalsgymnasiets rektor Krister Thun är årets pristagare. Att Sjödalsgymnasiet utmärkt sig inom Ung Företagsamhet under 2000-talet är väl känt och vi gratulerar Krister Thun till välförtjänt uppmärksamhet.

Det delades ut fler priser till viktiga personer inom skolan i Huddinge på galan. Läs mer på Huddinge kommuns webbplats.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *