Nyföretagarcentrum söker verksamhetsledare

Nyföretagarcentrum vill fortsätta vara en av landets bästa NyföretagarCentrum i Sverige – vill du vara med?

Du kommer in i en välskött förening med en engagerad styrelse som har höga målsättningar med verksamheten. Den nuvarande verksamhetsledaren kommer att avveckla sitt engagemang under året men kommer finnas tillgänglig som stöd inledningsvis. Nu söker vi dig som är en handlingskraftig och idérik nätverkare och som är intresserad av att leda verksamheten i Nyföretagarcentrum för Botkyrka och Huddinge. Arbetet omfattar ca 16 timmar i veckan under 42 veckor om året med start efter sommaren. Uppdraget förutsätter att du själv är företagare.

Du behöver ha gedigen kunskap i hur man startar och driver företag, bra på att organisera, samverka och skapa nätverk samt ha lätt för att ta egna initiativ och driva projekt i samarbete med andra.

Nyföretagarcentrums verksamhet är beroende av samarbetspartners som bidrar med finansiella medel, kunskap och tjänster och därför är fler och aktiva sponsorer en viktig del av arbetet. I verksamheten finns förutom du som verksamhetsledare även underkonsulter som fungerar som rådgivare och som du arbetsleder.

I uppdraget ingår att leda och ekonomiskt ansvara för verksamheten. Till din hjälp har du olika konsulter så som rådgivare, redovisningskonsulter och revisor. Som verksamhetsansvarig ansvarar du för rådgivning, mentorprogram, starta-eget-kurser, nätverksträffar etc., du förbereder styrelsesammanträden, deltar i konferenser, regionmöten, mässor mm. Du har även kontakt med representanter från Huddinge och Botkyrka kommun samt Nyföretagarcentrum på regional och nationell nivå.

För mer information kontakta:

Inger Wickbom, verksamhetsansvarig, 0702-811 456 inger.wickbom@nyforetagarcentrum.se

Päivi Andersson, ordförande, 0707-391 008
paivi.andersson@seb.se

Pia Forsberg, Näringslivschef, Huddinge kommun 0709-750 313 pia.forsberg@huddinge.se

Skicka din ansökan senast 7 juni till paivi.andersson@seb.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *