Nya människor pratar om Huddinge

Årets upplaga av den stora fastighetsmässan MIPIM har gått av stapeln. Under några händelserika dagar i Cannes har en stor delegation från Stockholm med deltagande från Huddinge profilerat och berättat om vår del av världen för människor som sällan kommer hit eller investerar här. Bland annat genom ett semiarium om utvecklingen och möjligheter i Flemingsberg.

Deltagandet i MIPIM kritiseras ibland. Nyttan med såna här event och mötesplatser ifrågasätts. Inom Arena Huddinge tycker vi att det är viktigt att vara med i det här sammanhanget. Det ger oss möjligheter att berätta om Huddinge och Stockholm för människor som kan bidra till vår utveckling. Investerare och andra beslutsfattare möts under MIPIM och vi tycker de ska prata om vår del av världen lite oftare. Vi arbetar hårt under de här dagarna för att möjliggöra den här typen av samtal och möten. Vi gör det för att locka nya människor, möjligheter och investeringar till Huddinge och Stockholm.

De representanter Huddinge hade på plats är nöjda med årets mässa. Flemingsberg och Huddinge har uppmärksammats ytterligare. Arena Huddinge har bidragit till nya relationer. Och att nya människor pratar om Huddinge.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *