Nu tar vi några steg till

Hösten är här. Tempot ökar och jag har haft många möten med engagerade medlemmar i Arena Huddinge. En av dem är Eva Swede som driver Fri och Stark AB. Eva talade på Mötesplats Huddinge tidigt i år och kommer tala igen på Arena Huddinges kommande medlemsmöte. Vi kommer dessutom att sätta igång ett utvecklingsprogram för småföretagare i Huddinge och Södra Stockholm tillsammans.

Småföretagarna är viktiga i det lokala företagsklimatet. Huddinge kommun jobbar just nu för att göra detta klimat bättre. Vi stöttar och är med. Under Arena Huddinges medlemskonferens 17-18 oktober kommer vi intensifiera diskussionerna om hur vi tillsammans kan bidra till ett bättre lokalt företagsklimat i Huddinge. Bland annat kommer vi spela SamSPELET som är ett sätt att praktiskt sätt att närma sig frågan.

Hösten är igång. Det kommer hända mycket mer. Vi planerar nu det andra frukostmötet i God Morgon Huddinge-tappning. Den stora Ung & Företagsam-dagen där gymnasieelever visar upp sina UF-företag och Arena Huddinges Riskkapitalister delar ut stipendium är också på gång.

Dessutom är vi med på Sveriges största fastighetsmässa Business Arena för fjärde gången. I år har Huddinge kommun tre olika pass under konferensens två dagar. Tre pass som marknadsför kommunens ambitioner och potential till en viktig målgrupp. Arena Huddinge och tidningen Fastighetsnytt kommer genomföra ett studiebesök i Flemingsberg med syftet att samla branschaktörer som potentialen i ett av Sveriges viktigaste utvecklingsområden.

Det blir en bra höst i Huddinge. Många är engagerade i Arena Huddinges arbete och nu tar vi några steg till. Vi ses.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *