Ledarskap, innovation och entreprenörskap på Mötesplats Huddinge

De senaste veckorna har vi satt ihop ett spännande program till Mötesplats Huddinge, som hålls 7 februari på Växthuset. Jag är stolt och glad över att presentera det här programmet där vi kommer lyssna på inspirerande talare och en intressant panel. Vi fokuserar på ledarskap, innovationer och entreprenörskap. Det blir en bra dag som vi i Arena Huddinge arrangerar tillsammans med Huddinge kommun, Företagarna och Handelskammaren.

blogheader

Kom och ät lunch medan du minglar med andra företagare och beslutsfattare. Möt utställande företagare. Under eftermiddagen kommer vi också att få lyssna på två riktigt intressanta talare och en spännande paneldiskussion. Gerhard Bley kommer tala om empatiskt ledarskap och vi följer upp det föredraget med en paneldiskussion där Huddinges kommundirektör Vesna Jovic, Spendrups HR-direktör Einar Botten, Thomas Engdahl, sportchef Sveriges Olympiska kommitté (tidigare förbundskapten för friidrottslandslaget) och Gerhard Bley diskuterar ledarskapets roll från olika perspektiv. Samtalet kommer ledas av Fredrik Welander, Arena Huddinge.

Dessutom kommer rutinerade och innovative Lars Linde, som arbetat många år i svensk industri, bland annat som chef för utvecklingslaboratoriet vid AB Separator (Alfa Laval), att tala om innovationer och entreprenörskap. Lars har utvecklat Innovationskoden och skrivit Entreprenörsboken.

Du hittar mer information i PDF-inbjudan/program som du klickar här.

Du anmäler dig genom att klicka här.

Har du frågor? Klicka här.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *