Dags att inspireras av nästa generation igen!

Nu är det dags igen. Den tiden på året när en ny generation unga företagare med olika idéer, varor och tjänster ska visa upp sig. Det är nu årets UF-elever i Huddinge har formulera sina affärsidéer och ska börja möta marknaden. 27 november får vi chansen att träffa dem och lyssna på vad de har att erbjuda. Jag kommer tyvärr inte själv att kunna närvara det här året. Det grämer mig. För första gången på sju år kommer jag att missa Arena Huddinges Riskkapitalister och den där mässan där ivriga och engagerade tjejer och killar försöker övertyga mig om att just deras grej är värd att köpa.

Det är en av årets bästa dagar och jag rekommenderar alla som lever och verkar i Huddinge att besöka mässan. Du som går dit kommer att gå hem lite gladare, lite mer hoppfull och lite mer inspirerad.

transparent

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *