CU Reflex UF bländade Arena Huddinges riskkapitalister

Tolv olika UF-företag gick nervösa in till pitchen med Arena Huddinges riskkapitalister. Lika många gick lättade ut. Efter en serie imponerande pitchar gick en överväldigad jury in i sitt avgörande sammanträde för att komma ut lika lättad som UF-eleverna som pitchat. När idéer presenteras och de som presenterat dem får återkoppling händer det bra saker. I många år har detta påverkat såväl UF-elever som de jurymedlemmar som mötts när Arena Huddinges riskkapitalister delat ut stipendier.

Måndag 3 december var det dags igen. Tre företag fick stipendier.

Den stora investeringen – ett stipendium värt 6000 kronor – tilldelades CU Reflex UF med motiveringen: “Med en idé som kopplar ihop säkerhet och det som efterfrågas bland sin målgrupp tycker vi att detta företag har en ljus framtid.”

Den lilla investeringen – ett stipendium värt 3000 kronor – gick till Normalize UF med motiveringen: “Med en tydlig drivkraft att förbättra samhället kan det här företaget bidra med något alldeles extra.”

Dessutom delade riskkapitalisterna ut ett specialpris – ett stipendium värt 1500 kronor – till Ingen podd för dig UF med motiveringen: “Med målet att personer ska få en bra känsla och bli på bättre humör levereras reflektioner värt många följare.”

På mässan Ung & Företagsam delade Arena Huddinges dessutom ut ett pris till det företag som stod för det bästa bemötandet i sin mässmonter. Det priset delades ut till PartyLouder UF.

Arena Huddinge var inte de enda som uppmärksammade och delade ut priser till UF-företag den här dagen och kvällen. IngKa Centres delade ut ett specialpris till UF Tillsammans med motiveringen “Viktigare är någonsin är det viktigt att våga ta ställning för människors lika värde och förstå hur berikade våra liv blir om vi lär av varandra och håller ihop. Vi blir starka TILLSAMMANS!” Mer om alla kvällens vinnare kan du läsa på Huddinge kommuns hemsida.

Tillsammans verkar Arena Huddinges medlemmar för att förstärka samarbetet mellan näringslivet och skolan. Här har vi olika samarbeten för att underlätta kontakt mellan lärare, elever och företag. Ung & Företagsam är en av årets höjdpunkter och vi tackar alla inblandade i allmänhet – och UF-eleverna i synnerhet – för en inspirerande och viktig dag/kväll.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *