Arena Huddinges riskkapitalister prisade unga entreprenörer

Måndag 2 december hölls den lokala UF-mässan i Kungens Kurva shoppingcenter där Arena Huddinge delade ut flera priser. Med stort engagemang möttes unga och erfarna entreprenörer i olika idéer. Arena Huddinges riskkapitalister delade ut priser till pitchande UF-företag.

Riskkapitalisterna premierade Konkret Ideas & Design UF med ett stipendium värt 6000 kronor. Med en solid grund och ett konkret tema som går igenom hela affärsplanen arbetar de med egna händer för att tillverka produkter av kvalité, design och enkelhet. Företaget gjuter ljusstakar i betong som är multifunktionella.

Även Äppelmust UF fick ett stipendium värt 3000 kronor. Företaget plockar och tar tillvara på äpplen från trädgårdar där husägarna inte har tid eller möjlighet att ta hand om äpplena själva. Av alla räddade äpplen pressas färsk äppeljuice i samarbete med ett musteri i Värmdö.

Ett specialpris delades ut till Grips UF som har tagit fram grips för skateboards med färglada motiv istället för de helsvarta som är det vanliga.

Riskkapitalistjuryn bestod av Edward Howard, Olle Forsberg, Patrik Forshage, Olle Forsberg, Memo Hussien och Maria R Andersson. Arena Huddinge tackar för inspirerande idéer, möten och samtal. Engagerade människor som möts skapar bra saker tillsammans.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *