Konferens för medlemmar

En inspirerande dag och kväll för alla Arena Huddinges medlemmar på Nynäs havsbad. Avslutas med middag samt bad och övernattning.

    Det här evenemanget har passerat.

26 oktober samlas Arena Huddinges medlemmar på Nynäs havsbad. Vi bjuder in till samtal och dialog mellan kommun, samhällsinvesterare och det lokala näringslivet. Tillsammans hittar vi gemensamma intressen och utvecklar Huddinge och det lokala företagsklimatet. Vi jobbar för att intresset för Huddinge ska fortsätta öka. Genom ett äkta engagemang i en öppen dialog mellan tjänstemän, politiker och företagare kan vi tillsammans stärka Huddinge som näringslivskommun. Vilket gynnar både din verksamhet och Huddinge i stort.

Vi börjar klockan 12.15 med lunch och avslutar med en gemensam middag och mingel senare på kvällen. Lunch, middag och bad ingår. Vi hoppas att så många som möjligt övernattar och äter frukost den 27 oktober.

Anmälan görs till Edward Howard via edward.howard@huddinge.se eller 0734-444 746.

Den årliga medlemskonferensen anses av många som en av årets höjdpunkter. Här träffas vi och diskuterar aktuella frågor som berör näringslivets förutsättningar för tillväxt. Vi använder oss av varandras kunskap och erfarenheter i workshops och samtal. En lättsam stämning omsluter dagen som avslutas med en avslappnad och trevlig middag samt efterföljande bad och övernattning om man så önskar. Väl mött!

Läs mer i inbjudan.