Hitta rätt kompetens i Huddinge

Hermods och Adecco håller ett kostnadsfritt seminarium om kompetensförsörjning. Måndag 3 december.

    Det här evenemanget har passerat.

Hermods, Adecco och Arena Huddinge engagerar sig i frågan om utmaningen i att rekrytera och hitta rätt kompetens för näringslivet i Huddinge. Välkommen till ett seminarium där vi dyker ned i era frågeställningar och behov. Målet är att du skall kunna få nya infallsvinklar, få konkreta svar om hur du kan ta dig an utmaningen.

Även om du inte kommer på seminariet, så skicka gärna din fråga så svarar vi i på dom i efterhand. Inga frågor är dumma.

Skicka in din frågeställningar och utmaningar i ämnena till nina.udden@huddinge.se senast 29 november. Seminariet hålls i anslutning till frukostmötet God Morgon Huddinge 3 december i Kungens kurva Shoppingcenter.

Anmäl dig via kommuns hemsida för evenemangsanmälan här. Välkommen!

Om Hermods & Adecco:
Hermods AB grundades 1898 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Hermods erbjuder företagsutbildning med flexibla lösningar. Varje år hjälper vi runt 70 000 deltagare och studerande med utbildning och matchning mot arbete.

Adecco är världens största HR-partner och erbjuder uthyrning och rekryteringstjänster samt lösningar inom ledarskap- och kompetensutveckling, karriärrådgivning, omställning och outsourcing på cirka 60 kontor över hela Sverige.