Hälsosamt självledarskap

Här vill vi i projektet Växtkraft Huddinge hjälpa dig att hitta din form.

    Det här evenemanget har passerat.

Här vill vi i projektet Växtkraft Huddinge hjälpa dig att hitta din form. Kom i form – börja innan januari, stressa av och planera för din egen långsiktiga hållbarhet inför nästa år. Du får tips om självledarskap, stresshantering och mental träning. Vi pratar om kroppen och näringen den behöver. Friskvård för individen. Satsa på dig själv – tillsammans!

Föreläsare: Flera olika föreläsare, bland annat från Medfit. På programmet:

  • Stresshantering
  • Träning för ett hållbart arbetsliv
  • Effektivisera friskvårdsbidraget
  • Smarta och hälsosamma mellanmål

För den som vill har vi den här kvällen två olika alternativ att prova egen träning:

Easyline: Enkel cirkelträning i Easyline maskiner. Alla kan delta! Klassen leds av en personlig tränare som hjälper dig till trygg och effektiv träning.

Yoga Flow: Klassen hålls i Medfits yogasal och fokus ligger på att andning och rörelser sätts samman i ett flöde. Yoga Flow hjälper dig att uppnå ökad rörlighet, styrka, balans, närvaro och kroppsmedvetenhet. Klassen utförs barfota.

Innehåll: Långsiktig hållbarhet och hälsa – hos chefer och medarbetare. Korta föreläsningar och övningar för individens långsiktiga hållbarhet, fysiskt och mentalt. Gör det här till en annorlunda Kick-off för företagare, chefer och medarbetare inför 2018. Den som vill kan stanna kvar på Medfit efteråt och prova på att träna.

Intresseanmälan: Anmäl dig genom att fylla i nedanstående formulär. Deltagandet är avgiftsfritt, men du får betala en No-showavgift på 495 kronor (plus moms) om du avanmäler dig mindre än 3 dagar innan tillfället.