God Morgon Huddinge!

Frukostmötet God Morgon Huddinge. Företagare, beslutsfattare och andra människor som utvecklar Huddinge möts, minglar och samtalar.

  • Datum: 16 februari 2018
  • Tid: 07.30–9.00
  • Plats: Huddinge Konferenscenter (Växhus1), Patron Pehrs väg 3, Huddinge

I samband med Mötesplats Huddinge arrangerar vi årets första frukostmöte God Morgon Huddinge. Den här gången med särskilt fokus på utvecklingsområden där det händer mycket i Huddinge – Flemingsberg, Kungens kurva och Länna. I morgonsoffan blir det samtal med kommunstyrelsens ordförande Daniel Dronjak och områdesstrategerna Signe Wernberg, Sara Andersson och Sandra Bratt samt Charlotte Persson, chef för Huddinges strategiska sektion. Vi möter också Huddinges kommundirektör Magdalena Bosson och näringslivschefen Pia Forsberg samt representanter för företag som satsar i Huddinge. Förstås möter vi också ledande politiker från Huddinge.

Det blir en inspirerande morgon om utvecklingsmöjligheter som inleder Mötesplats Huddinge, en dag när Huddinge kommun möter företagare, investerare och företagsfrämjare. Du anmäler dig genom att skicka ett mail till nina.udden@huddinge.se. Välkommen.