God Morgon Huddinge!

Frukostmötet God Morgon Huddinge. Företagare, beslutsfattare och andra människor som utvecklar Huddinge möts, minglar och samtalar.

    Det här evenemanget har passerat.

I samband med Mötesplats Huddinge arrangerar vi årets första frukostmöte God Morgon Huddinge. Den här gången med särskilt fokus på utvecklingsområden där det händer mycket i Huddinge – Flemingsberg, Kungens kurva och Länna. Varför är intresset bland investerare så stort för Huddinge? Vad händer i några viktiga utvecklingsområden – Flemingsberg, Kungens kurva och Länna? I morgonsoffan blir det samtal med kommunstyrelsens ordförande Daniel Dronjak och områdesstrategerna Signe Wernberg och Sara Andersson samt Charlotte Persson, chef för Huddinges strategiska sektion. Från Byggvesta kommer Marcus Svensson. Dessutom får vi höra vad Gustav Amberg, rektor på Södertörns högskola, har för tankar om utvecklingen i Huddinge och Flemingsberg. Martin Lindblad från Cavendo och Heron city är också på plats. Vi möter även Huddinges kommundirektör Magdalena Bosson och näringslivschefen Pia Forsberg.

Det blir en inspirerande morgon om utvecklingsmöjligheter som inleder Mötesplats Huddinge, en dag när Huddinge kommun möter företagare, investerare och företagsfrämjare. Du anmäler dig genom att skicka ett mail till nina.udden@huddinge.se. Välkommen.