Arena Huddinges medlemskonferens

Huddinges framtid finns i mellanrummen. På vår årliga medlemskonferens möts företagare, samhällsbyggare och beslutsfattare. Du är välkommen.

  • Datum: 6 november 2019
  • Tid: Klockan 7.30-17.00
  • Plats: Karolinska institutet, Flemingsberg

Keynotes av: Troed Troedsson, Stig-Arne Bäckman och Philippe Castaing
Samtalsledare: Sara och Fredrik Bronner
I huvudrollen: Du

Vi har satt samman ett program där vi tillsammans med de tre visionära entreprenörerna Troed Troedsson, Stig-Arne Bäckman och Philippe Castaing och våra moderatorer Sara och Fredrik Bronner kommer att utforska framtiden, människorna och platserna i mellanrummen. Hur viktigt är det för oss i Huddinge att prova nya vägar? Att upptäcka människorna och idéerna längs de där vägarna? Att göra om platserna vi stannar upp på? Vad kommer vi konkret att behöva och tillföra i Huddinges erbjudande till omvärlden? Vad behövs och vilka människor kommer att tillfredsställa dessa behov?

Vi blandar föredrag och diskussioner. Dela med dig av dina frågor, tankar och kunskaper i olika sessioner. Vi kommer att börja med frukost klockan 7.30 och avsluta med AW klockan 17.00.

Arena Huddinges medlemskonferens 2019
Onsdag 6 november
Karolinska institutet, Flemingsberg

Världen förändras. När människor möts händer bra saker. Framtiden finns i mellanrummen. Välkommen att återupptäcka de mellanrummen tillsammans med oss.